Tietoja

Tämä sivusto on tehty sinulle, joka et halua turhautua kotisivujen tekemiseen. Teille, joille hankalia sanoja vilisevät artikkelit tuottavat tuskaa ja turhautumista. Teille, jotka haluatte luoda kotisivut alusta alkaen, mutta ette tiedä mistä aloittaa.

Internet on tietoa pullollaan, mutta keneen voi nykyään luottaa? Kasvottomien blogien takana on yleensä vain rahanhimoinen bloggaaja, jonka tavoitteena on saada lukijoistaan irti niin paljon kuin mahdollista. Huonot puolet jäävät usein positiivisten peittoon, kun koitetaan lykätä asiakasta klikkaamaan linkkiä. Tällä sivustolla on tarkoitus esitellä olemassa olevia vaihtoehtoja mahdollisimman laajasti, niin että lukijalla on artikkelin lukemisen jälkeen tarvittava tieto muista vastaavista tuotteista ja taito ostaa tuote itselleen.

Oletko törmännyt lukukokemusta häiritseviin mainoksiin? Varsinkin pienillä näytöillä koko artikkelin peittävät pop-upit eivät palvele lukijaa. Kotisivukoulu tavoittelee mahdollisimman käyttäjäystävällistä kokemusta, joten maksullista mainontaa ei tällä sivustolla sallita. Sen sijaan artikkeleissa käytetään yhteistyölinkkejä. Jos klikkaat yhteistyölinkkejä ja ostat tuotteen tai palvelun sitä kautta, saa Kotisivukoulu ostosta komission. Linkkien klikkaaminen tai sitä kautta tuotteen ostaminen ei tuo sinulle ylimääräisiä kuluja, mutta se on helppo ja oivallinen tapa tukea Kotisivukoulua.

Voit tukea Kotisivukoulua vielä helpommin kertomalla omista kokemuksistasi kommenttikentässä. Kotisivukoulun tarkoitus on opettaa muita ja myös oppia muiden tekemisistä. Mikäli sinulla siis on kokemusta artikkeleissa kirjoitetuista asioista tai mielestäsi artikkelista jäi jotain tärkeää mainitsematta, otamme mielihyvin kaikki kommentit vastaan.

Kirjoittajasta

anna

Hei,

Minä en ole koodari. Enkä tietokonenero.

Olen entinen verkkokauppayrittäjä, joka pilasi kaiken hätiköimällä. Olen sinisilmäinen ihminen, joka ennen uskoi kaikkien “auktoriteettien” sanaan kuin raamattuun. Olen tuhlannut satoja tunteja aikaa saadakseni jotain toimimaan, joka ei ollut tarkoitettu koskaan toimimaan.

Haluan estää sinua tekemästä samoja virheitä. Haluan, että turhautumisen sijaan kotisivujen perustaminen tuottaa sinulle iloa ja jännitystä. Haluan kertoa sinulle kaiken, mitä sinun pitääkin tietää.

Olen koulutukseltani liiketalouden tradenomi ja teen töitä markkinoinnin assistenttina. Perustin tämän sivun omaksi ilokseni, mutta myös auttamisen ja uuden oppimisen halusta. Jos haluat ottaa yhteyttä, voit käyttää siihen alla olevaa yhteydenottolomaketta tai laittaa viestiä LinkedInssä.

Anna-Aleksandra

Ota Yhteyttä!